Thursday, December 9, 2010

Couple itu SUPERB menyusahkan kn ?


Couple memang susah kn ?
Kalau yg perempuan ni ...
Kalau couple mesti sayang Boyfriend dia GILAGILA BABI .
kalau yg lelaki ni ..
Macam tak kesah sgt couple ni .
Kalau break pun tak kesah . (kalau tak sayang awek ar )
Macam mana nk ckp ek ?
Lelaki ni ..
Macam .... rasa Haa okay . ramai lagi awek lain , biar ar 
Macam tu ..
Yg perempuan ni ..
Sayang gilaaaa ! tak nak lepaskn la si LAKI ni .
then bila dah break HATI BERKECAI BEB !
kn kn ? Lagi lagi kalau pompan tu tak KUAT .
Melalak , meraung , yg jadi GILA pun ada . 
So , yg kecik kecik ni .. kita belajar lah dulu .
CINTA MONYET beb .
Errr , aku cakap je labih . Aku pun Couple jugak .
Just nak pesan pesan dekat girl yg Couple ni je . :)
Especially kakak tercintaa aku ! Miss Nana :)

No comments:

Post a Comment